Doprava zdarma po celém světě

Ochrana osobních údajů

Datum účinnosti: srpen 17th, 2015

Jsme na Převodové sítě vědět, že vám záleží na tom, jak jsou vaše osobní údaje používány a sdíleny, a brát vážně vaše soukromí. Přečtěte si následující informace a dozvíte se více o našich Zásadách ochrany osobních údajů. Používáním nebo zpřístupněním našich služeb, včetně těchto stránek, jakýmkoli způsobem, potvrzujete, že akceptujete postupy a zásady popsané v těchto Zásadách ochrany soukromí, a tímto souhlasíte, že shromažďujeme, používáme a sdílíme vaše informace následujícími způsoby.

Co se týka těchto zásad ochrany osobních údajů?

Tyto zásady ochrany osobních údajů pokrývají naše zacházení s osobně identifikovatelnými informacemi ("Osobní údaje"), které shromažďujeme při přístupu nebo používání těchto stránek, ale nikoliv na základě postupů společností, které nevlastníme ani neovládáme, nebo lidí, spravovat. Získáváme různé typy osobních informací od našich uživatelů, jak je podrobněji vysvětleno dále, a tyto osobní údaje používáme interně v souvislosti se službami, které poskytujeme, včetně personalizace, poskytování a vylepšení našich služeb, které vám umožňují nastavit uživatelského účtu a profilu, abychom vás kontaktovali, aby vyhověli vašim požadavkům na určité produkty a služby a aby analyzovali, jakým způsobem tyto služby využíváte. V některých případech můžeme sdílet některé osobní informace s třetími stranami, ale pouze tak, jak je popsáno níže.

Vědomě nevybíráme ani nepožadujeme osobní informace od osob, které nejsou mladší než 13. Pokud jste pod 13, nepokoušejte se o registraci služeb ani o zaslání osobních informací o sobě. Pokud se dozvíme, že jsme shromáždili osobní údaje od dítěte mladšího věku 13, tyto informace odstraníme co nejrychleji. Pokud se domníváte, že dítě pod 13 nám mohlo poskytnout osobní informace, kontaktujte nás prosím na adrese support@gearnets.com.

Budeme někdy změnit tyto zásady ochrany osobních údajů?

Neustále se snažíme zlepšovat naše služby, takže možná budeme muset občas změnit tyto zásady ochrany osobních údajů, ale budeme vás upozorňovat na změny vložením oznámení na naše webové stránky umístěné na gearnets.com, zasláním e-mailu a / nebo jinými způsoby. Vezměte prosím na vědomí, že pokud jste se rozhodli, že vám nebudeme zasílat e-maily s právními upozorněními (nebo nám neposkytli svou e-mailovou adresu), tyto právní upozornění budou nadále záviset na vašem používání služeb a stále jste odpovědní za čtení a pochopit je. Tyto změny se budou vztahovat pouze na osobní údaje, které shromažďujeme po zveřejnění revidovaných zásad ochrany osobních údajů. Používáte-li služby po zveřejnění změn v Zásadách ochrany osobních údajů, znamená to, že souhlasíte se všemi změnami.

Jaké informace shromažďujeme?

Informace, které nám poskytnete:

Získáváme a uchováváme veškeré informace, které nám vědomě poskytnete. Když například vytvoříte účet, podáte objednávku nebo předplatné do našeho bulletinu, můžeme shromažďovat osobní údaje, jako je vaše jméno, e-mailová adresa, heslo, telefonní číslo, pověření účtu třetí strany (například vaše přihlašovací údaje pro Facebook nebo jiné stránky třetích stran), transakční informace a informace o kreditní kartě. Pokud zadáte vaše pověření k vašemu účtu třetích stran nebo se nám jinak připojíte prostřednictvím webových stránek nebo služeb třetích stran, chápete, že určitý obsah a / nebo informace v těchto účtech ("Informace o třetích stranách") mohou být přenášeny váš účet u nás a tyto informace o účtu třetích stran předávané našim službám jsou předmětem těchto zásad ochrany osobních údajů; například vaše jméno a e-mailovou adresu. Některé informace mohou být vyžadovány pro registraci u nás nebo pro využití některých našich funkcí.

Můžeme s vámi komunikovat, pokud jste nám poskytli prostředky k tomu. Pokud jste nám například poskytli svou e-mailovou adresu, můžeme vám zaslat e-mail o vašem používání služeb. Také můžeme obdržet potvrzení při otevření e-mailu od nás. Toto potvrzení nám pomáhá sladit komunikaci s vámi a zlepšit naše služby. Pokud nechcete přijímat sdělení od nás, uveďte prosím své preference tím, že se odhlásíte pomocí odkazu poskytovaného na základě našich e-mailových zpráv.

Automaticky shromažďované informace

Při interakci s našimi službami automaticky přijímáme a zaznamenáváme informace o našich protokolech z vašeho prohlížeče nebo zařízení, které mohou zahrnovat vaše IP adresu, identifikaci zařízení, informace o "cookie", typ prohlížeče a / nebo zařízení, které používáte k přístupu k našim službám a požadované stránce nebo funkce. "Cookies" jsou identifikátory, které přenášíme do vašeho prohlížeče nebo zařízení, které nám umožňují rozpoznat váš prohlížeč nebo zařízení a sdělit nám, jak a kdy stránky a funkce našich služeb jsou navštívené a kolik lidí. Můžete změnit předvolby ve vašem prohlížeči nebo zařízení, abyste zabránili nebo omezili akceptaci souborů cookie zařízením, což však může zabránit tomu, abyste využili některé z našich funkcí.

Naši reklamní partneři mohou také přenášet soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, když kliknete na reklamy, které se v těchto službách objeví. Také, pokud kliknete na odkaz na webovou stránku nebo službu třetí strany, třetí strana vám také může předávat soubory cookie. Tyto zásady ochrany osobních údajů se znovu nevztahují na používání cookies třetími stranami a my nezodpovíme za jejich zásady a postupy ochrany osobních údajů. Uvědomte si, že soubory cookie umístěné třetími stranami mohou nadále sledovat vaše aktivity online i poté, co jste opustili naše služby, a tyto třetí strany nemusí dodržovat požadavky "Ne sledovat", které jste nastavili pomocí prohlížeče nebo zařízení.

Tyto údaje můžeme použít k přizpůsobení obsahu pro vás, který si myslíme, že byste se mohli líbit, na základě vašich používaných vzorů. Můžeme jej také využít k vylepšení našich služeb - například tato data nám mohou říci, jak často uživatelé využívají určitou funkci služeb a tyto poznatky můžeme využít k tomu, aby služby byly zajímavé pro co nejvíce uživatelů.

Informace shromážděné z jiných webových stránek a nesledují zásady

Prostřednictvím souborů cookie, které umístíme do vašeho prohlížeče nebo zařízení, můžeme poté, co opustíte naše stránky, shromáždit informace o své online aktivitě. Stejně jako všechny další informace o použití, které shromažďujeme, nám tyto informace umožňují vylepšit služby a přizpůsobit své online zkušenosti a jinak, jak je popsáno v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Váš prohlížeč vám může nabízet možnost "Do not Track", která vám umožní upozornit provozovatele webových stránek a webových aplikací a služeb (včetně behaviorálních reklamních služeb), že si nepřejete, aby tito operátoři časem sledovali určité vaše online aktivity a přes různé webové stránky. Naše služby v současné době nepodporují žádosti o Nelze sledovat, což znamená, že shromažďujeme informace o vaší online aktivitě, a to jak při používání služeb, tak po opuštění našich služeb.

Budeme sdílet některou z osobních informací, které obdržíme?

Vaše osobní údaje můžeme sdílet s třetími stranami, jak je popsáno v této části:

Informace, které již nejsou osobně identifikovatelné. Můžeme anonymizovat vaše osobní údaje, abychom nebyli individuálně identifikováni a poskytli tyto informace našim partnerům. Můžeme také poskytnout souhrnné informace o využití našich partnerů, kteří mohou tyto informace využít k tomu, aby pochopili, jak často a jakým způsobem lidé využívají naše služby, aby vám také mohli poskytnout optimální online zážitek. Nikdy však nezveřejňujeme souhrnné informace o využití partnerovi způsobem, který by vás osobně identifikoval jako jednotlivce.

Inzerenti: Umožňujeme inzerentům a / nebo obchodním partnerům ("inzerentům") vybrat si demografické údaje uživatelů, kteří uvidí jejich inzeráty a / nebo propagační nabídky, a souhlasíte s tím, že Vám můžeme poskytnout jakékoli informace, osobně identifikovatelný formulář inzerentovi, aby tento inzerent mohl vybrat vhodné publikum pro tyto reklamy a / nebo nabídky. Mohli bychom například použít skutečnost, že se nacházíte v San Francisku, aby vám ukázala reklamy nebo nabídky pro firmy v San Francisku, ale takovým podnikům neřekneme, kdo jste. Nebo bychom mohli inzerentům dovolit, aby reklamy zobrazovali uživatelům s podobnými vzorci využití s ​​vaším, ale nebudeme zveřejňovat informace o využití inzerentům s výjimkou agregované formy a nikoliv způsobem, který by vás osobně identifikoval. Všimněte si, že pokud se inzerent zeptá, abychom zobrazili reklamu určitému segmentu publika nebo publika a reagujete na ni, může inzerent usoudit, že odpovídá popisu publika, které se pokoušeli oslovit.

Soubor vám můžeme poskytnout prostřednictvím služeb (známého jako "web beacon") z reklamní sítě. Web beacons umožňují reklamním sítím poskytovat anonymní, agregované audity, výzkum a reportování pro nás i inzerenty. Web beacons také umožňují reklamním sítím, aby vám při návštěvě jiných webových stránek nabízely cílené reklamy. Vzhledem k tomu, že váš webový prohlížeč musí požadovat tyto reklamy a webové beacony ze serverů reklamní sítě, mohou tyto společnosti prohlížet, upravovat nebo nastavovat své vlastní soubory cookie, jako kdyby jste o ně požádali webovou stránku. Odstranění sledování webových majáků prováděných třetími stranami prostřednictvím našich služeb můžete provádět úpravou nastavení Do not Track v prohlížeči; upozorňujeme, že neovládáme, zda nebo jak tyto třetí strany splňují požadavky Nesledovat.

Přidružené podniky: V určitých situacích mohou společnosti nebo webové stránky třetích stran, s nimiž jsme partneři, prodávat nebo poskytovat produkty nebo služby prostřednictvím služby nebo v souvislosti se službami (ať už sami nebo společně s námi). Vaše osobní údaje sdílíme s těmito přidruženými společnostmi pouze do té míry, v jaké to souvisí s takovou transakcí nebo službou. Nemáme žádnou kontrolu nad pravidly a postupy třetích stran nebo firem, pokud jde o soukromí nebo cokoliv jiného, ​​takže pokud se rozhodnete účastnit jakékoli transakce nebo služby související s přidruženou webovou stránkou nebo podnikem, přečtěte si všechny takové obchodní nebo webové stránky "politiky.

Agenti: Zaměstnáváme další společnosti a lidi k plnění úkolů v našem zastoupení a potřebujeme s nimi sdílet své osobní informace, abychom vám poskytli produkty nebo služby; například můžeme použít společnost pro zpracování plateb k přijímání a zpracování transakcí platebními kartami pro nás a využíváme třetí stranu k provozování našich webových stránek a poskytování služeb pro zpracování objednávek. Nekontrolujeme zásady a postupy ochrany soukromí těchto společností a lidí.

Profily uživatelů a příspěvky: Pokud se přihlásíte do služeb prostřednictvím webu nebo služby sociálních sítí třetích stran, může být váš seznam "přátel" z tohoto webu nebo služby automaticky importován do služeb a také "přátelé", pokud jsou také registrovanými uživateli mohou mít přístup k určitým neveřejným informacím, které jste zadali do profilu uživatelů služeb. Opět neovládáme kontrolu nad pravidly a postupy jiných webů či služeb třetích stran.

Obchodní Převody: Můžeme se rozhodnout koupit nebo prodat aktiva a sdílet a / nebo přenést informace o zákaznících v souvislosti s hodnocením a vstupem do těchto transakcí. Také, pokud my (nebo naše majetek) získáme, nebo jdeme-li mimo podnik, vstoupíme do konkurzu nebo jdeme jinou změnou kontroly, osobní informace by mohlo být jedním z aktiv převedených nebo získaných třetí stranou.

Ochrana společnosti a dalších: Vyhrazujeme si právo na přístup, přečtení, uchování a zveřejnění veškerých informací, o kterých se domníváme, že jsou nezbytné pro dodržení zákonů nebo soudních příkazů. prosazovat nebo uplatňovat naše smluvní podmínky, které se nacházejí na adrese gearnets.com a další dohody; nebo chránit práva, majetek nebo bezpečnost společnosti, našich zaměstnanců, našich uživatelů nebo jiných.

Jsou osobní údaje o mně zabezpečené?

Váš účet je chráněn heslem pro vaše soukromí a bezpečnost. Pokud získáte přístup k vašemu účtu prostřednictvím webu nebo služby třetích stran, můžete získat další nebo odlišné zabezpečení přihlášení přes web nebo službu třetí strany. Musíte zabránit neoprávněnému přístupu k vašemu účtu a osobním údajům tím, že vyberete a chráníte své heslo a / nebo jiný mechanismus přihlašování odpovídajícím způsobem a omezíte přístup k počítači nebo zařízení a prohlížeči tím, že se po ukončení přístupu k účtu odhlásíte.

Snažíme se chránit soukromí vašeho účtu a dalších osobních údajů, které v našich záznamech držíme, ale bohužel nemůžeme zaručit úplnou bezpečnost. Neoprávněný vstup nebo použití, selhání hardwaru nebo softwaru a další faktory mohou kdykoli ohrozit zabezpečení informací o uživateli.

K jakým osobním informacím mám přístup?

Prostřednictvím nastavení účtu můžete přistupovat a v některých případech upravovat nebo mazat následující informace, které jste nám poskytli:

  • jméno a heslo
  • emailová adresa
  • umístění
  • Historie objednávek

Informace, které můžete zobrazit, aktualizovat a odstranit, se mohou změnit při změně služeb. Máte-li jakékoli dotazy ohledně zobrazení nebo aktualizace informací o vás, kontaktujte nás prosím na adrese support@gearnets.com.

V sekci 1798.83-1798.84 v Kalifornském občanském zákoníku jsou občané Kalifornie oprávněni požádat o oznámení o identifikaci kategorií osobních údajů, které sdílíme s našimi přidruženými společnostmi a / nebo třetími stranami za účelem marketingu a poskytnutím kontaktních informací pro takové partnery a / nebo třetí strany. Pokud jste obyvatelem Kalifornie a chcete si kopii tohoto oznámení, podávejte písemnou žádost: support@gearnets.com.

Jaké možnosti mám?

Vždy se můžete rozhodnout, že sdělíte nám informace, ale pamatujte na to, že některé informace mohou být zapotřebí k registraci u nás nebo k využití některých našich funkcí.

Informace můžete přidat, aktualizovat nebo odstranit, jak je vysvětleno výše. Při aktualizaci informací však můžeme v našich záznamech uchovávat kopii neupravených informací.

Co když mám otázky ohledně těchto zásad?

Máte-li jakékoli dotazy týkající se našich zásad ochrany osobních údajů, pošlete nám prosím podrobnou zprávu support@gearnets.com, a my se pokusíme vyřešit vaše obavy.